söndag 6 december 2009

T: Use Your Voice en stor succé!

Nu är deltagarna inne på sina sista utbildningspass, funktionärerna städar upp det sista på skolan och personal och projektledare förbereder för avslutning och avtackning av alla som gjort träffen möjlig. Jag själv kan gå runt och suga åt mig det sista av sveaandan och bara njuta av atmosfären som en engång uppstått precis som den gör varje gång Sveriges elevråd - SVEA har nationellträff.

Denna gången var det ett färre antal deltagare än vad det var på t ex PU och jag älskade det! Alla lärde värkligen känna alla. Det var ett gäng på 20 pers som körde sanning och konka i säker 12 timmar i sträck! alltså hela natten. Jag tror att jag alrdig upplevt en så intim stämning på någon svea träff tidigare.

Nu känns det lite sorgligt att det är över. Hade verkligen varit kul med en kväll till. Känns verkligen som helgen gått över i ett nafs, det är precis som om jag just kom hit, fast men skilnaden att jag nu känner ca 50 personer mer än vad jag ghorde då.

Nu är det snart dags för avslutning och hemfärd, jag skall sätta mig och gå igenom mitt tal. Det är så mycket jag vill säga till alla så det är svårt att få in det på 7 min.

Tack alla på Use Your Voice för att ni är så fantastiska
/Tobias Jobring